4 de juliol del 2013

Sobre la xerrada del 2 de juliol

El passat dimarts 2 de juliol el Banc del Temps Sagrada Família va organitzar a l’Espai 210 la xerrada  “Com la Indústria alimentària influeix en els nostres hàbits d’alimentació i afecta la nostra salut. Coneguem altres formes alternatives de consum”, impartida per la Montse Artés, membre de la cooperativa de consum “Tocant la Pera” de Sabadell i metgessa.

La xerrada va ser un punt de trobada de 15 persones interessades i/o preocupades per les formes de producció alimentària que imperen actualment i per les alternatives que intenten fer-se un lloc i que comencen a atreure a cada vegada més consumidors.
Es van recordar les pautes d’alimentació a seguir, es van enumerar alguns dels riscos que hem de tenir en compte a l’hora de consumir i es van donar consells per conèixer millor els aliments més adients per a la nostra salut.



Dos tomates y dos destinos (corto)
 

La Montse Artés va oferir una xerrada informativa i de sensibilització i va fomentar la participació dels assistents. No tothom va estar d’acord amb els seus plantejaments i això va generar un debat interessant I enriquidor. El temps va passar ràpid i es va fer curt. 

En acabar, vam marxar amb la idea de la necessitat de consumir productes de proximitat i d’intentar evitar els productes processats, tant per raons de salut com de sostenibilitat ambiental i productiva.


La gent va valorar positivament la xerrada.



Compartir:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Que és el banc del temps?

Posts Populars

Archiu del blog

Copyright © Banc Del Temps Sagrada Família | Powered by Javier L. Luna Design by PWT