25 de juny del 2013

Dues xerrades per al Juliol


El Banc del Temps Sagrada Família organitza durant el mes de juliol dues xerrades que prometen ser molt interessants.

Consulteu la informació sobre les xerrades i apunteu-vos-hi !! 
Cal confirmar l'assistència per email ( bdtsagradafamilia@gmail.com )

Important.- Les xerrades són per als usuaris/es del Banc del Temps, però si queden places després de la data límit per confirmar assistència, també podran assistir-hi altres persones interessades, sempre comunicant l'assistència per email.
 
 





"Com la indústria alimentària influeix en els nostres hàbits d'alimentació i afecta la nostra salut. Coneguem altres formes alternatives de consum", per la Montse Artés, de la Cooperativa de consum responsable "Tocant la pera", de Sabadell.
Quan: Dimarts dia 2 de juliol
Hora: 19 h.
On:  Espai 210 (c/Padilla, 210 - Barcelona)

Important: L’aforament és limitat. Cal que confirmeu l'assistència abans del 26 de juny, enviant un email a: bdtsagradafamilia@gmail.com (assumpte: “assistència xerrada 2 de juliol”)


 

  


"No és normal pixar-se de riure. El sòl pelvià (suelo pélvico), una musculatura que hem de mimar tant les dones com els homes"

i la donarà la Mireia Grossman, fisioterapeuta i osteòpata especialitzada en sòl pelvià, una de les parts del nostre cos més desconegudes i que, si no la tractem com cal, pot afectar la qualitat del nostre dia a dia i provocar-nos situacions desagradables (incontinències, prolapses...). La Mireia ens ensenyarà com millorar aquesta musculatura.
Quan: Dilluns dia 8 de juliol
Hora: 19 h.
On:  Espai 210 (c/Padilla, 210 - Barcelona)

Important: L’aforament és limitat. Cal que confirmeu l'assistència abans del 3 de juliol, enviant un email a: bdtsagradafamilia@gmail.com (assumpte: “assistència xerrada 8 de juliol”)

Compartir:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Que és el banc del temps?

Posts Populars

Archiu del blog

Copyright © Banc Del Temps Sagrada Família | Powered by Javier L. Luna Design by PWT