8 de març del 2018

Vaga Feminista - 8 de març, Casal de Barri Espai 210

 

Hola a totes i a tots.
EL DIJOUS 8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES  NO HI HAURÀ SECRETARIA DEL BDT DE LA SAGRADA FAMÍLIA, PERQUÈ ENS ADHERIM A LA VAGA FEMINISTA.
Una abraçada
Montserrat

Bona tarda entitats!

Amb motiu de la vaga feminista convocada el pròxim dijous 8 de març - Dia Internacional de la Dones, hem decidit com a entitat adherir-nos-hi i per tant El Casal de Barri Espai 210 romandrà tancat durant tot el dia.

Considerem cabdal secundar la vaga perquè volem visibilitzar la important càrrega del treball domèstic i de cures que, encara avui en dia, segueix recaient majoritàriament en les dones; per combatre la discriminació salarial pel fet de ser dones, de menyspreu i d’assetjament sexual en l’àmbit laboral; per reivindicar el dret a una educació pública, laica i feminista; per dir PROU a les violències masclistes, quotidianes i invisibilitzades que viuen les dones sigui quina sigui la seva edat i condició.
Aquesta vaga, va més enllà de ser una vaga laboral, és una vaga també estudiantil, de consum i de cures. Per tots aquests i molts altres motius, el 8 de març l’Associació Xarxa Dos Deu és suma a la #vagafeminista.
                   
Visca la lluita feminista!

PD: Adjuntem en el present correu més informació sobre la #vagafeminista i us animem a que si feu vaga, participeu de les diverses activitats que s’estan organitzant durant tot el dia des dels diversos comitès de vaga de cada districte.
Enllaç: https://vagafeminista.cat/


 
Compartir:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Que és el banc del temps?

Posts Populars

Archiu del blog

Copyright © Banc Del Temps Sagrada Família | Powered by Javier L. Luna Design by PWT