22 de novembre del 2017

RENOVA LA TEVA ROBA - Tardor 2017 -

  La 8a edició del "Renova la teva roba - Tardor", ja està aquí. 
Tindrà lloc del 2 de novembre al 3 de desembre del 2017 en diferents equipaments i entitats de la ciutat de Barcelona.

 EL Banc del Temps Sagrada Família participa conjuntament amb l'Aula Ambiental Sagrada Família  com sempre en aquesta iniciativa, i farà la recollida de roba el dimarts 14, el dimecres 15 i el dijous 16 de novembre, tot el dia.  El dia de l'intercanvi serà el divendres 17 de novembre fins les 18h.

A demés, es farà un TALLER FAMILIAR: CREAR EL TEU PROPI EMBOLCALL PER A ENTREPANS El dimarts 7 de novembre de 17 a 19h. En el Casal Espai 210



Taller familiar: Crea el teu propi embolcall per a entrepans. Vine i podràs fabricar-te una bonica i pràctica funda amb tela reciclada per a embolicar l’esmorzar o el berenar. Casal de Barri Espai 210 (Padilla 208-210). Organitza: Aula Ambiental, Banc del Temps Sagrada Família i Associació Xarxa Dos Deu. A càrrec de Millor que nou reparat. Inscripcions: info@aulambiental.org o 934 350 547.

El qui volguí apuntar-se que ens envii un correu, a la adreça de l'Aula ambiental o que truqui.
Us convidem a participar i a fer-ne difusió.

Vols participar-hi ?Busquem soci@s per col·laborar al "Renova la teva roba - tardor" a l'Espai 210. A canvi, les hores que hi dediquis seran considerades com a servei al Banc del Temps i incrementaran el saldo de temps al teu favor.

A més de donar-te 10 punts pe l'intercanvi de roba.
Et demanem un compromís d'un o més torns segons el quadre que trobaràs al següent enllaç      https://doodle.com/poll/kmx678rcg7ysphad ,on caldrà que apuntis el teu nom, si ets del BDT o de una altre entitat i marquis el torn que tries. Si necessites més informació o vols fer-nos algun comentari, envia'ns un correu.

Una força abraçada.
Montserrat

Fotos









 
Compartir:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Que és el banc del temps?

Posts Populars

Archiu del blog

Copyright © Banc Del Temps Sagrada Família | Powered by Javier L. Luna Design by PWT