El passat dimarts 2 de juliol el Banc
del Temps Sagrada Família va organitzar a l’Espai 210 la xerrada “Com la
Indústria alimentària influeix en els nostres hàbits d’alimentació i afecta la
nostra salut. Coneguem altres formes alternatives de consum”, impartida per la
Montse Artés, membre de la cooperativa de consum “Tocant la Pera” de Sabadell i
metgessa.
La xerrada va ser un
punt de trobada de 15 persones interessades i/o preocupades per les formes de
producció alimentària que imperen actualment i per les alternatives que
intenten fer-se un lloc i que comencen a atreure a cada vegada més consumidors.
Es van recordar les
pautes d’alimentació a seguir, es van enumerar alguns dels riscos que hem de
tenir en compte a l’hora de consumir i es van donar consells per conèixer
millor els aliments més adients per a la nostra salut.
Dos tomates y dos destinos (corto) |
La Montse Artés va oferir una xerrada informativa i de sensibilització i va fomentar la
participació dels assistents. No tothom va estar d’acord amb els seus
plantejaments i això va generar un debat interessant I enriquidor. El temps va
passar ràpid i es va fer curt.
En acabar, vam marxar
amb la idea de la necessitat de consumir productes de proximitat i d’intentar
evitar els productes processats, tant per raons de salut com de sostenibilitat
ambiental i productiva.
La gent va valorar
positivament la xerrada.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada