26 de març del 2020

Festa Major 2020 anul·lada

Festa Major 2020 anul·lada

 

 Benvolgudes entitats,


Després de veure com evoluciona la situació d'emergència sanitària i el més que probable allargament del confinament que s'aprovarà demà al Congreso de los Diputados, la Junta de la Coordinadora hem decidit anul·lar la Festa Major del mes d'abril. Així ho hem comunicat al Districte de l'Eixample, que hi està d'acord.

Tot i que és d'hora per aventurar-nos a dir quan i com tornarem a la normalitat, de ben segur que quan puguem totes tindrem moltíssimes ganes de compartir moments plegades i de gaudir de l'espai públic, de les activitats, de la companyia i la diversió.

És per això que hem plantejat al Districte la possibilitat de poder fer activitats al carrer pels volts de Sant Joan, així com de fer una Festa de tardor una mica més llarga i totes dues opcions es veuen amb bons ulls.

Així doncs, us animem a pensar propostes durant aquests dies de confinament i tan bon punt recuperem la normalitat, farem una trobada per decidir entre totes com i quan podem tornar a sortir al carrer a celebrar-ho plegades.

Fins aleshores, cuideu-vos moltíssim!!!

Compartir:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Que és el banc del temps?

Posts Populars

Archiu del blog

Copyright © Banc Del Temps Sagrada Família | Powered by Javier L. Luna Design by PWT