7 de maig del 2016

Medalla d'honor de Barcelona per el banc del temps de Bon Pastor i la sra. Josefina Altés




Desitgem donar una forta abraçada d'alegria i felicitació al Banc del Temps de Bon Pastor per rebre la Medalla d'Honor de Barcelona, ratificada 4 i 5 de maig al treball ardu sense descans que ha realitzat la nostra amiga Josefina Altés Campá i al Banc del Temps del Bon Pastor.

Aquestes persones són exemples de la força de la col·laboració entre persones per aconseguir tenir un millor entorn tant a nivell social com a funcional,el projecte de "Bancs del Temps" que té en Josefina Altés Campá, la persona estendard, està aconseguint ser una realitat social, una eina de teixir xarxes en les comunitats dels nostres barris com també entre localitats. Un moviment que comporta una filosofia de posada en comú, solidaritat, la convivència, el desenvolupament en comunitat sostenible, el dialogo i llenguatge dins de la cultura de la pau, en conclusió un estil de vida.​

I seguim, també el projecte Ca Roger ha rebut Medalla d'Honor , hort urbà / menjador / assetjo de formació / zona infantil ... i el que té per davant a aconseguir, partint d'un solar sense més, felicitats Consol Montenegro Debón juntament amb els teus col·laboradors més antics que ens mereixen fer tot una ona, tot un orgull pertànyer al Barri de Sagrada Família.

Així aprofitem per sol·licitar-vos que el 4 de juny reserveu en les vostres agendes entre 11h a 21h, el vostre temps per realitzar una bona inversió en un "Banc" molt especial.
Compartir:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Que és el banc del temps?

Posts Populars

Archiu del blog

Copyright © Banc Del Temps Sagrada Família | Powered by Javier L. Luna Design by PWT