5 de desembre del 2014

Trobada de socis especial Nadal



El proper dia 15 és el tercer dilluns de mes, i tenim trobada d'usuaris. Però com que s'acosta Nadal, aquesta vegada serà moooolt especial.

En primer lloc, la gent de l'Aula Ambiental ens farà una xerrada sobre com aprofitar les sobres de la cuina per tal de no malbaratar menjar: si ens sobra una mica d'aquest dinar que ens ha costat tanta estona als fogons (o al microones, per què no), o tenim una fruita o una verdura que ja no estan en el seu millor moment, hi ha moltes maneres de donar-los una segona oportunitat i convertir-ho en un àpat reciclat que, a banda d'evitar-nos llençar diners, ens estalviarà una altra estona de cuina.

I com que per aquestes dates el que és típic és fer aperitius amb els amics i companys, i al Banc del Temps no valen els diners, se'ns ha ocorregut que portem cadascú un plat elaborat per nosaltres amb aquesta idea: reciclar i no llençar. Poden ser unes croquetes, una truita amb verdures, un purè, unes crestes (empanadillas), un batut de fruita i iogurt, un pastís de pa... Tot això ho compartirem i serà el nostre aperitiu de Nadal, un aperitiu molt especial.

En segon lloc, toca l'Amic Invisible. Sí, al BdT també n'hi ha, però seguint amb l'esperit del BdT, proposem que el regal que porti cadascú sigui d'elaboració pròpia. Els aficionats a les manualitats ho tenen fàcil, i els que no, poden demanar a algun d'aquests socis "artistes"  o a algú de la família o conegut que els en faci un. També, com a últim recurs, podria ser una planta, però no comprada sinó una de les que tinguem a casa (això sí, que no estigui a les últimes).

Confiem que aquests plans us engresquin i que el dia 15, a les 18 h Espai 210 (Padilla 210), siguem una bona colla.

Us esperem, no ens falleu!!
Compartir:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Que és el banc del temps?

Posts Populars

Archiu del blog

Copyright © Banc Del Temps Sagrada Família | Powered by Javier L. Luna Design by PWT